Our Gallery

Contact Info

  • Essebaan 13-19 / kantoor 316, 2908LW Capelle aan den IJssel
  • office@yu-detachering.nl
  • kvk nummer 76697738
[ Onze werkwijkze en voordelen ]

Alles wat nodig is om te slagen.

Detachering

Bij detachering hebben wij voor u een geschikte kandidaat gevonden. Deze kandidaat bieden wij een tijdelijk dienstverband

Werving en selectie

Werving en selectie is anders dan detachering. Bij werving en selectie verzorgen wij het werving- en selectieproces van een medewerker. De medewerker komt vervolgens rechtstreeks bij u in dienst.

Multi Experience

Yu Detachering is gecertificeerd in de MyDrives-persoonlijkheidstest, wat betekent dat wij deze persoonlijkheidstesten zelfstandig afnemen

Werkwijze

Elke sollicitatie telt voor ons. Wij zijn geen recruiters die alleen maar naar jouw cv kijken. Het gaat er ons niet om of jouw vorige banen precies rijmen met wat wij zoeken. Wij kijken verder dan jouw cv.

Professionalism

Certified high-class specialists.

Experience & Skills

Certified high-class specialists.

Customer Focus

Certified high-class specialists.

[ Onze vakgebieden ]

YU Detachering

01
Solliciteer gericht

Maar we willen wel heel goed weten waarom je solliciteert. Waarom ben juist jij geknipt voor die ene baan? Waarom kunnen wij niet om jou heen?

02
Wij benaderen jou voor een afspraak

Wanneer wij denken dat jij de perfecte kandidaat bent voor onze opdrachtgever, benaderen wij jou telefonisch of per e-mail. Gefeliciteerd! Want dan ben je al een stap dichterbij een nieuwe uitdaging.

03
De juiste vacature voor de juiste kandidaat

Na kort overleg nodigen wij jou uit op ons kantoor. In een gesprek vragen wij door, zodat we zeker weten dat je de baan echt wilt en dat je het kunt. Maar wij schatten hier ook in of je past bij de bedrijfscultuur en de werksfeer van de opdrachtgever. Ook dat is belangrijk!

04
Je kunt bij ons terecht

Als wij jou plaatsen, werk je in de meeste gevallen voor Meinselect volgens de arbeidsvoorwaarden van de opdrachtgever. Natuurlijk kan onze opdrachtgever er ook voor kiezen om jou een direct dienstverband aan te bieden. In alle gevallen komen wij op voor jouw belangen en kun je bij ons terecht als je vragen of problemen hebt.

[ OUR SERVICES ]

What Can We Offer

Design & Planning

We will help you to get the result you dreamed of.

Custom Solutions

Individual, aesthetically stunning solutions for customers.

Furniture & Decor

We create and produce our product design lines.