Our Gallery

Contact Info

  • Essebaan 13-19 / kantoor 316, 2908LW Capelle aan den IJssel
  • office@yu-detachering.nl
  • kvk nummer 76697738
[ YU Detachering ]

Best Interior Solutions

Yu Detachering zoekt vaklieden en kaderpersoneel voor bedrijven in de bouw. Bij Yu Detachering kunnen mensen die werk zoeken in de bouwsector terecht voor detachering of een vaste baan. Ook ZZP’ers kunnen via Yu Detachering aan een passende klus in de bouw komen. Yu Detachering werkt resultaatgericht en biedt zo nodig ondersteuning op maat tijdens het sollicitatieproces

[ YU Detachering strategy ]

YU Philosophy

Yu Detachering biedt een bestand met vacatures, waar zowel vaklieden als kaderpersoneel terecht kunnen in hun zoektocht naar een baan in de bouwsector.

Onze Missie

Werkgevers kunnen vacatures aanmelden en op die manier zoeken naar geschikte kandidaten voor bepaalde klussen. Yu Detachering bemiddelt bij het matchen van werkgevers en werknemers.

Onze Visie

Er vindt een voorselectie plaats, waardoor bedrijven geen stortvloed aan CV’s binnen krijgen. Tijdens het gehele proces staan de specialisten van Yu Detachering klaar om desgewenst advies en goede raad te geven, zodat de juiste vakmensen bij de juiste functie terecht komen.

Onze Toegevoegde waarde
[ 0 +]
Current Clients
[ 0 +]
years of experience
[ 0 +]
awards winning
[ 1 +]
Offices Worldwide
[ Onze werkwijkze en expertiese ]

From Sketch to Life

Diensten en expertise van Yu Detachering
Yu Detachering is opgericht in 2019 en is inmiddels werkzaam in het zuiden, midden en westen van Nederland. Om de veiligheid van al het personeel te bewaken, werkt Yu Detachering met VGWM-voorschriften. Ook is Yu Detachering in het bezit van een VCA-verklaring en NEN 4400 gecertificeerd. Alle medewerkers maken daarbij kosteloos gebruik van middelen om de persoonlijke veiligheid op de bouwplaats te waarborgen.
Onbezorgd zelfstandig met Yu Detachering
Yu Detachering maakt je het leven als ZZP vakman eenvoudig en zorgt ervoor dat je onbezorgd kunt werken. Dat doen we in de de eerste plaats door jou werk te bieden dat bij je past. Qua werkzaamheden maar zeker ook qua soort opdrachtgever en natuurlijk ook wat betreft de locatie. Bovendien zorgen we voor verzekerde, snelle betalingen en nemen we je alle administratieve en juridische beslommeringen uit handen.
Voor Opdrachtgevers
Yu Detachering is dé specialist in het bemiddelen van zelfstandige vaklieden in de bouw en techniek. Dat doen we bij grote en middelgrote bouw- en installatiebedrijven door heel Nederland. Wij staan voor duurzame inzet van flexibel vakmanschap, korte lijnen, persoonlijke aandacht en oplossingen op maat. Alles met oog voor de menselijke factor, die in onze visie vaak net zo belangrijk is als competenties.
Uitzendkrachten tot wel 10% duurder door WAB
Cobouw Bouwkosten berekende onlangs dat de bouw geconfronteerd wordt met fors hogere loonkosten als gevolg van de WAB. Vooral voor werknemers met een tijdelijke arbeidsovereenkomst en voor uitzendkrachten moet u als werkgever flink meer betalen: de stijging bedraagt ten minste 4 á 6 procent wat kan oplopen tot wel 10 procent.